Alastaron trimmaus ja kengitys

Käsityötä ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella

Trimmaus

Trimmaan sekä nypittäviä rotuja, että koneella ajettavia rotuja. Myös kotikoirat, joille halutaan siisti, helppohoitoinen turkki niin kesän helteisiin kuin syksyn rapakeleihin. Teen myös kotikäyntejä sopimuksen mukaan Loimaa-Alastaro välillä ja miksei kauempanakin.

Vinkkejä trimmaukseen tuleville:

 Nypittäviä koira ei saisi pestä kahta viikkoa ennen trimmausta , jotta karvat irtoaa helpommin.

Ajettavaksi tulevat koirat olisi taas hyvä pestä ennen tuloa, trimmauskone tekee parempaa jälkeä ja terä ei kuumene kun kulkee turkissa paremmin.
Kengitys

Kengitän "hevosia" Shetlanninponeista Siree hevosiin ja kaikkea siltä väliltä niin ravi- kuin ratsuhevosia n.50km säteellä Alastarolta. Myös vuolut, kenkien poistot, irtokengät yms. Käytän apunani takapäähän "pukkia", jolle jalka lasketaan. Se toimii hyvin varsinkin vanhemmalle hevosväestölle, jotka eivät  jaksa enää kannatella jalkojaan. Autossa kulkee mukana myös hampaidenhoitovälineistöä jos ihan perus raspauksen tarvetta ilmenee.

Kengitykseen valmistelu:

Nuoret ja hankalasti kengitetttävät hevoset olisi hyvä liikuttaa ennen kengitystä. Purkaa turha energia treeneihin niin päästään helpommin yhteistyöhön hevosen kanssa.

Rakkaudesta eläimiin...