Olen touhunnut eläinten kanssa pikkulikasta. Isosiskon mukana pääsin ensi kertaa hevosen selkään 5-vuotiaana ja siitä kipinä lähti. Olen kengittänyt omia hevosia nyt 15 vuotta. Niillä on ajettu kilpaa tehty ennätyksiä ja kengitys on tärkeä osa sitä. Ratsuja on tullut mukaan kun olen kavereiden hevosia laitellut. Siinäkin pidän tärkeänä, että hevonen kengitetään suoraan ja kunnolla , jotta liike rullaa ja kengät pysyy.

Pienimuotoista kasvatustoimintaa on myös ollut, mutta tällä hetkellä tallissa vain poikia. Kaksi oripoikaa ja yksi ruuna, joista kaksi on omia kasvatteja . Kaikki juoksevat kilpaa ja menestystä tulee vaihtelevasti, niin kuin raviurheilussa yleensä .


Koirat ovat  aina olleet iso osa elämääni ja koiratonta päivää ei ole ollut 35-vuoteen.   Ensimmäinen trimmattava rotuni oli kääpiösnautseri. Tämän jälkeen eräs cairnterrieri-kasvataja opetti niiden trimmauksen ja pikuhiljaa on tullut rotuja lisää. Trimmaan koirat hellästi ja mahdollisuuksien mukaan irti pöydällä tai sylissä. Kynsien leikkuu ja korvakarvojen nyppiminen kuuluu perus trimmaukseen. Myös ajettavat rodut ja ihan kotikoirat, jotka halutaan syystä tai toisesta esim. kura-aikana lyhyeen turkkiin.

Olen kasvattanut kaksi kääpiösnautseripentuetta kennelnimelläni Black Cover. Tällä hetkellä pihavahtina toimii tyttäreni islanninlammaskoira Jörö.